OM OSS

Lykkelig på Haver er en butikk rett utenfor idylliske Drøbak sentrum, noen mil sør for Oslo. Vi åpnet i våre nåværende lokaler november 2012, og er strålende fornøyde med utviklingen i vår første tid som "følgere av drømmen"!
Nå står nettbutikk for tur, og vi gleder oss til at våre skatter skal reise landet rundt og ut til dere. Butikken vår har en lekker blanding av det klassiske, det nordiske, det rustikke- samt spennende innslag av moroccan style og skikkelig glam og luksus. Kunsten er å blande ulike stiler, og få det til å bli vakkert sammen. Da får man et levende, personlig og spennende interiør. Det vil vi gjerne hjelpe deg med!
Vi får høre at vi oppfattes som en litt eksklusiv og dyr butikk- og ja, det stemmer at vi forsøker å satse på kvalitet og ting som varer. Vi ønsker at du skal finne møbler og interiør hos oss som skal vare, som du kan bli glad i. Vi støtter ikke opp under bruk og kast mentaliteten, og verdsetter møbler og ting med sjel og historie. Samtidig er det ikke slik at du bare finne dyre ting hos oss- langt i fra. Noe for en hver, i trender, stiler og prisklasser.

Vi håper nettbutikken vil gjenspeile noe av den atmosfæren og stemningen vi har i butikken, at du koser deg med å titte igjennom varene våre, og ikke minst at du blir inspirert!!
Vi ønsker å gi deg den beste service,  og vil gjerne høre fra deg om du har noe på hjertet-  både ris og ros.
Send gjerne en mail til: post@lykkeligpaahaver.no

Vi finner ikke lykken, vi skaper den...
Lykkejentene